Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Tradiții de Crăciun și colinde minunate, la Câmpia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

❄️Această perioadă a anului este caracterizată de o serie de evenimente speciale, prin intermediul cărora intrăm în atmosfera de sărbătoare. Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a onorat cu prezența trei manifestări dedicate Nașterii Mântuitorului, Iisus Hristos.

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la orele 17:00, Biserica „Învierea Domnului” din municipiul nostru a găzduit Concertul de Colinde „Când s-a născut Domnul Sfânt” - o tradiție culturală a comunității din Câmpia Turzii. Domnul primar, alături de cei prezenți, au ascultat colindele interpretate de Corul Astra, Corul Mihai Vodă (al Casei de Cultură din Mihai Viteazu), Corul Mixt Maghiar (al Casei de Cultură din Mihai Viteazu) și Corul Doruleț (al Asociației Corale Doruleț din Ocna Mureș).

✝️Duminică dimineață, domnul primar a participat la sfânta liturghie, precum și la o nouă tradiție a comunității creștin-ortodoxă din orașul nostru, Serbarea Parohiei „Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul”, organizată de parohia condusă de Pr. Raul George Rațiu.

Duminică după-amiază, Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din cartierul Șarât a organizat o nouă ediție a Concertului de Colinde susținut de parohiile ortodoxe „Colindăm colind duios”. Domnul primar a ascultat, cu emoție și bucurie, colindele interpretate de corurile celor 5 parohii creștin-ortodoxe din Municipiul Câmpia Turzii, precum și de Corala Preoților Turdeni.

✅Într-o comunitate iubitoare de cultură, astfel de tradiții vor dăinui veșnic!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS