Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cristian Matei: "În ajun de Moș Nicolae, bucuria copiilor a fost și bucuria noastră”

Eveniment
Tools
Typography

Cu bucurie și entuziasm, ieri am deschis oficial Târgul de Crăciun, un eveniment devenit tradiție în comunitatea noastră, care va rămâne deschis până în 17 decembrie.

Seara trecută a fost de poveste! Am avut parte de multe zâmbete sincere, de colinde frumoase de un spectacol de dans și de venirea lui Moș Nicolae.

În ciuda frigului de afară, copiii cu obrajii îmbujorați de fericire și cu mânuțele încălzite de mănuși, au adus magie și lumină în fiecare colț al târgului. Prezența numeroasă a comunității noastre a încălzit atmosfera festivă, transformând chiar și cele mai reci momente de iarnă în clipe de împlinire și căldură.

Prin contribuția și implicarea directă, școlile și grădinițele  au adus o notă specială de bucurie și unitate în mijlocul comunității noastre.

Cu recunoștință, mulțumim tuturor celor care ați făcut parte din povestea noastră.

Decembrie să vă aducă în continuare iubire, armonie și prețuire pentru toate bucuriile ce ne înconjoară.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS