Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Accident la Câmpia Turzii. Trei persoane au primit îngrijiri medicale

imagini ISU Cluj

Eveniment
Tools
Typography

Cu puţin timp înainte de ora 22.00, IPJ Cluj a informat despre producerea unui accident în municipiul Câmpia turzii, pe strada 1 Decembrie 1918.

(Sursa imagini video ABC News Romania)

Potrivit IPJ Cluj, “din cercetările preliminare s-a constatat că un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, în momentul pornirii de pe loc, în timpul  unei manevre de întoarcere peste marcajul continuu care separă sensurile de mers, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care se deplasa în direcția orașului Luduș”.

De asemenea, IPJ a mai precizat atât că, în urma evenimentului rutier, “a rezultat rănirea a trei pasageri din autoturismul tânărului de 19 an”, cât şi că “testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”.

Pentru a interveni la eveniment au fost solicitaţi şi pompierii. Astfel, pompierii din cadrul detaşamentului Turda au intervenit la accidentul rutier de la Câmpia Turzii, la faţa locului deplasându-se o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

La locul accidentului, pompierii au găsit cele două autoturisme avariate şi ocupanţii ieşiţi din autoturisme.

“Trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, mai informează ISU Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS