Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

FOTO/VIDEO | S-a răsturnat cu maşina pe strada Libertăţii din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 20 aprilie, pe strada Libertăţii din Turda a avut loc un eveniment rutier spectaculos, un autoturism rămânând răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul evenimentului în care au fost implicate trei autovehicule din care unul s-a răsturnat, o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turda ar fi pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers, acroşând atât autoturismul care o preceda, cât și pe cel care circula pe contrasens, autoturismul tinerei răsturnându-se ulterior

Pentru intervenţia la faţa locului au fost alertate o autospecială a pompierilor şi un echipaj SMURD. Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 12.30, iar la fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, iar ocupanții erau ieșiți din acestea

Două femei au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital, iar în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.












BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS