Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, Nov
294 New Articles

Şedinţă “de îndată” pe 17 septembrie la Turda

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru marţi, 17 septembrie la ora 13.00, şedinţa urmând a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei cuprinde trei proiecte de hotărâre:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
 1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2019.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Arhitectului Şef:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu – Construire clădire locuinţe colective P+2E în Turda, str. Simion Bărnuţiu, nr. 19.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu – Construire vilă turistică P+1E,  împrejmuire la stradă şi amenajări exterioare în Turda, Aleea Olt, nr. 38.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS