Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Wed, Sep
225 New Articles
 

Comunicat Primăria Câmpia Turzii: Parcurile orașului NU SUNT pășunea nimănui

Administraţie
Typography

În cursul zilei de ieri, atât în presă, cât și pe rețelele de socializare au apărut imagini în care două animale domestice, au fost lăsate libere să pășuneze în Parcul Municipal.

Ca urmare a acestui fapt, Poliția Locală s-a sesizat și a demarat procedura de identificare a stăpânului celor două animale.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un cetățean din Câmpia Turzii, care și-a mai lăsat animalele libere, în trecut, fiind la a treia abatere.

Dacă prima dată, cetățeanul a fost avertizat verbal, iar a doua oară a fost sancționat cu amendă, astăzi s-a dispus, din nou, amendarea acestuia, cu suma de 1000 de lei, conform legii, constatându-se un comportament repetitiv.

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii le reamintește cetățenilor să dea dovadă de civilizație și să nu își lase animalele libere pe domeniul public.

Poliția Locală îi îndeamnă pe cetățenii municipiului ca în eventualitatea în care mai sesizează astfel de fapte sau alte acte antisociale să apeleze la numărul de dispecerat 0264-991.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS