Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primăria Turda - informaţii noi privind lucrările la Grădiniţa “Sfânta Maria”

Administraţie
Tools
Typography

Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria + Structura și Creșa nr. 5.

În această săptămână au loc următoarele lucrări:

➡ montaj structura metalică, extindere etaj 2,

➡ pregătire termoizolație în vederea aplicării tencuielii decorative,

➡ montaj împământare,

➡ termo-hidroizolare terase necirculabile

Lucrările de reabilitare și modernizare se realizează de Asocierea Drosera Building Bistrița (lider) – Drosera Comserv și Arhi Beast.  

Investim în infrastructura educațională din orașul nostru pentru creșterea gradului de participare la actul educational, dar și pentru ca toți elevii să beneficieze de educație de calitate, în locații sigure, având toate condițiile pentru desfășurarea tuturor activităților.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS