Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 560/24.06.2022 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, consiliul local a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 30 iunie 2022, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de acordare a granturilor pentru premierea unităților de învățământ preuniversitar cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare, respectiv rezultate deosebite obținute la următoarele concursuri: olimpiade școlare (faza internațională), concursurile internaționale și naționale, examenul de evaluare națională și examenul de bacalaureat.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii pentru achiziționarea unui aparat de Rezonanță Magnetică Nucleară.
 3. Proiect de hotărâre privind zonarea parcărilor publice din Municipiul Câmpia Turzii și aprobarea Regulamentului de gestionare a parcărilor publice din Municipiul Câmpia Turzii.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de parcare pentru parcările publice din Municipiul Câmpia Turzii.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării art. 16 lit. d). din anexa la HCL nr. 4 din 27.01.2022.
 6. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru buna funcționare a Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de beneficiari ai serviciilor de cantină de ajutor social oferite în sistem catering prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Câmpia Turzii.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația ”Produs de Cluj” în vederea organizării evenimentelor Tărg ”Produs de Cluj” și ”Câmpia Turzii Summer Fest” în perioada 12-15 August 2022 în Parcul Municipal.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasării unor garaje auto pe str. Viitorului nr. 2B, la limita de proprietate a municipiului Câmpia Turzii.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinței ANL aflată în proprietatea privată a Statului Român și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, situată în municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu, nr. 38, bl. D64, et. 2, ap. 38.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinței ANL aflată în proprietatea privată a Statului Român și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, situată în Municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu, nr. 38, bl. D64, et. M, ap. 64.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinței ANL aflată în proprietatea privată a Statului Român și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, situată în Municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu, nr. 44A, bl. L14, et. P, ap. 3. 
 13. Proiect de hotărâre privind înființarea Grupului de Lucru Local (GLL) la nivelul municipiului Câmpia Turzii, aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al cestuia și aprobarea membrilor desemnați.
 14. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS