Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

FOTO: Produs de Cluj cu bălţi de Câmpia

Actualitate
Tools
Typography

Precipitaţiile continue şi abundente dau în continuare bătăi de cap administraţiei de la Câmpia Turzii. Intenţia - inclusiv a primarului Lojigan - de a le oferi cetăţenilor municipiului momente de relaxare a primit şah de la natură.

Apreciind că municipiul se confruntă cu “o situaţie de criză cum nu am mai întâlnit niciodată”, primarul Dorin Lojigan s-a văzut în situaţia de a posta pe facebook cum că “multe zone din oraș, gospodării ale cetatenilor, precum și zona în care se organizează Târgul Produs de Cluj au fost inundate” şi asta deoarece “debitul record de precipitații căzute în timp foarte scurt a dus la suprasolicitarea sistemului de canalizare”.

Cu toate acestea, edilul precizează că “s-a intervenit încă din timpul furtunii de către echipele de intervenție ale Companiei de apă, pompierii Primăriei Campia Turzii, Companiei de salubritate si Poliția Locală” primarul asigurând că “situația este sub control în acest moment, în majoritatea zonelor, intervențiile fiind făcute în funcție de priorități” şi că “echipele de intervenție rămân în dispozitiv”.

Mulţumindu-le tuturor celor implicaţi pentru intervenţie, primarul muncipiului Câmpia Turzii recunoaşte forţa naturii şi face şi un apel la populaţie: “având în vedere faptul că este posibil ca fenomenele extreme să continue, pentru sesizări ale unor astfel de evenimente viitoare, vă rog apelați dispeceratul Poliției Locale, telefon 0264/991”.







BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS