Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ploaie şi vânt la Câmpia Turzii. Efecte periculoase!

Actualitate
Tools
Typography

Ieri după prânz norii negri care se adunaseră asupra Câmpiei Turzii nu au dezamăgit aşteptările unora care ştiau deja de codul portocaliu anunţat pentru zona care cuprindea şi municipiul Câmpia Turzii.

Rafalele de plaoie şi vânt şi-au făcut simţită prezenţa brusc, chiar în centrul municipiului tabla de pe acoperişul unui bloc fiind desprinsă de vânt iar bucăţile de polistiren zburau prin aer ca nişte file firave de hârtie.

Cantităţile mari de precipitaţii nu au fost neapărat o surpriză, însă în parcul central - berc - vântul aproape că şi-a făcut de cap: copaci rupţi sau dezrădăcinaţi şi obiecte de mobilier stradal rasturnate sau rupte.

Iată ce scria ieri pe contul său de facebook primarul Dorin Lojigan: “Codul portocaliu de averse și vijelie și-a lăsat amprenta si asupra orașului nostru. Acoperis luat de vânt, hidoizolatii căzute la pământ, pomi dezrădăcinați si rupți, străzi inundate si multe alte pagube materiale. Echipele de la Domeniul Public și Compania de Salubritate acționează și acum pentru remedierea celor constatate în teren. Multumesc Poliției locale pentru implicare.






BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS