Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mariana Andone Rotaru nu mai este director al Muzeului de Istorie Turda. Vezi poziţia administraţiei locale şi cine este interimar!

Cultură
Tools
Typography

Printr-o postare făcută ieri, 7 aprilie 2020, pe reţeaua de socializare facebook, deja fostul director al Muzeului de Istorie Turda, Mariana Andone Rotaru a anunţat că nu mai deţine funcţia de conducere în cadrul instituţiei turdene.

Dragi prieteni, începând de astăzi nu mai sunt directorul Muzeului de Istorie Turda. Vă mulţumesc tuturor pentru colaborarea minunată din toţi aceşti ani şi sper să ne reîntâlnim cat de curand în noi proiecte interesante!” este mesajul postat pe facebook de către Mariana Andonne Rotaru.

Din perspectiva administraţiei locale turdene, lucrurile stau cam aşa: “Contractul de management al doamnei Mariana Andone Rotaru a încetat unilateral, din cauza neîndeplinirii unor obligații contractuale. A fost numit un manager interimar, cu mandat de 120 de zile, în persoana domnului Andreica Gabriel Cornel, urmând a fi organizat un concurs pentru ocuparea postului de director al Muzeului de Istorie Turda”.

De asemenea, se precizează că atât încetarea unilaterală a contractului de management cât şi numirea interimarului "s-a facut in baza legii. conform prevederilor OUG 189/2008"

Postarea făcută de Mariana Andone Rotaru pe reţea8ua de socializare a strâns comentarii diverse, mai jos fiind doar o parte dintre ele:

  • Doinita Seruna Imi pare rau, de ce??
  • Calin Hadarean Îmi pare rău  da pa cine ai supărat?
  • Corina Maria F bine! Sa inteleg ca o sa ai propriul tau muzeu? :) sunteti superbi <3
  • Cristian Gazdac Draga Mariana, nu stiu ce s-a intamplat, dar ai facut o treaba excelenta in toti acesti ani!
  • Oana Denisa Vamos Nu mă Mir ... era timpul
  • Jozan Erzsebet Sper că este vorba de o nouă provocare! Datorită Dvs. muzeul nostru a devenit o institutie apreciată in cercurile profesionale din țară și chiar peste hotare. Multă sănătate și succes. Este o mare pierdere pentru noi...
  • Ramona Soporan Imi pare rau! Ai facut lucruri minunate! Dar o sa ai succes in continuare... tot ce atingi se transforma frumos! Te pup !
  • Fabian Istvan Imi pare foarte rau. Pentru mine MIT a fost un exemplu de profesionalism. Sincer am citit postarea de doua ori pentru ca prima oara nu mi-a venit sa cred.
  • Mirela Moscoliuc Nu se poate!!!! Imi pare, sincer rau! E vremea lor; cine se aseamana, se aduna! Tu esti minunata, sa nu uiti asta nici o clipa!
  • Alina Madar Mari, felicitari pentru tot ce ai făcut și ce nu ai apucat inca sa faci! Ești exemplul vorbei "omul sfințește locul" ! Om mai inimos și plin de idei mai rar! O profesionista!!!!
  • Laura Ionescu Îmi pare rău ! Ești profesionistă, ești pe locul ocupat corect din punct de vedere al legislației, ești Dr. în Istorie....și în plus, în aceste momente când nimeni nu lucrează...cine decide ?! Nu cred că tu ai decis...și dacă da...de ce ? Chiar dacă n-am fost cele mai bune prietene...te-am apreciat mereu ! Muzeul urbei turdene este pe hartă și datorită muncii tale. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc mult succes în continuare ! 
  • Luciana Nedelea Draga Mariana, iti multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat pe parcursul anilor. Am invatat foarte multe lucruri de la tine si intotdeauna ti-am admirat curajul, determinarea si creativitatea! Ai transformat o mica ruina intr-o adevarata bijuterie. Sunt curioasa cati ar fi avut curajul tau, cati ar fi inghitit atata praf si cati ar fi rezistat in acel muzeu cand nu era aer conditionat : )). Esti o persoana foarte puternica si vei avea succes in orice vei face! <3
  • Mihaela Iacob Imi pare rau sa aud asta! Nu stiu circumstanțele care au determinat încheierea mandatului tau, dar, gandeste-te ca tot ceea ce ai facut ai facut cu profesionism, determinare, curaj - de admirat si de invidiat! Si asta o spune toata lumea! Sunt sigura ca oricare ar fi planurile tale de viitor, vei fi la fel de buna, de pasionată, de apreciată! Poate sunt si alte "locuri" care trebuie sfințite de tine, ia-o si asa! Acolo ti-ai facut din plin datoria, sunt o multime de alte proiecte care te așteaptă! CURAJ!
  • Dina Matyas regretabil...felicitari pentru tot si... va fi totul bine! 
  • Elvira Mihaescu Ce trist, Mariana. Am recitit postarea dar... nu m-am lamurit. Sper ca ești bine. Ești o persoana minunata. Sa ai succes în următoarele decizii.
  • Purece Silviu Incredibil ! Mare păcat că Turda pierde un manager atât de performant. Întotdeauna am dat ca exemplu muzeul din Turda, se vedea pasiunea și profesionalismul. Mult succes, Mariana, vor veni multe, multe zile minunate.
  • Mihaela Salasan Tara de doi lei, unde afilierile politice si pupatul in c-r sunt mai importante decat faptele unei persoane.
  • Ciprian Rigman Felicitari Mariana! Un singur gand, parafrazandu-l pe "El Pepe", fostul presedinte al Uruguayului: "Eu azi nu plec, de fapt abia acum sosesc!". Multe reusite!
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS