Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

S-a deschis sesiunea de înscrieri pentru cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Adolescenți!

Cultură
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda anunță cu bucurie cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Adolescenți!

Festivalul care promovează teatrul în rândul adolescenților, va avea loc în perioada 7-8 aprilie 2023. Poți participa singur/ă sau împreună cu prietenii/colegii tăi cu un moment teatral (dramă, monodramă, nuvelă, schiță, poezie, povestire, etc.).

Vă invităm să vă înscrieți respectând următoarele condiții:

  • Să pot înscrie elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a;
  • Momentul singur (ex. Monolog) să  nu depășească 10 minute;
  • Momentul colectiv să aibă între 20 și 50 de minute.

Pentru a te înscrie trebuie doar să completezi, până în data de 01.04.2023, următorul formular https://forms.gle/iyRmcFXBzyTV8NpBA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS