Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Săptămâna “Mihai Eminescu” - un proiect al Bibliotecii Municipale “Teodor Murăşanu” Turda

Cultură
Tools
Typography

Eminescu a fost şi va rămâne poetul tuturor românilor. În fiecare an în România se organizează diferite manifestări aniversare şi comemorative în cinstea celui care a fost  numit Luceafărul poeziei româneşti, Mihai Eminescu.

În perioada 10-16 Ianuarie 2023 se va derula Proiectul Naţional online SĂPTĂMÂNA MIHAI EMINESCU iniţiat de Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda realizat în colaborare cu Biblioteca Municipală ASTRA din Câmpia Turzii şi Biblioteca Comunală Mihai Viteazu. În cadrul evenimentului bibliotecarii, cadrele didactice, părinţii şi bunicii, dar şi iubitori adulţi ai operei marelui poet Mihai Eminescu sunt invitaţi să posteze pe pagina de Facebook proprie, sau a instituţiei de învăţământ, filme în care copii sau adulţi recită sau citesc (indiferent de limbă) fragmente din opera lui Mihai Eminescu, etichetând şi Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda sau distribuind postarea de pe pagina proprie pe pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale “Teodor Murăşanu” Turda.

Cadrele didactice implicate vor primi adeverințe de participare utile la portofoliul extracuricular.

Cu ocazia acestei sărbători Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda va mai organiza o activitate culturală împreună cu grupa mică și grupa mare a Grădiniței ”Prichindelul Isteț” Turda prin care celor mici li se va citi poezia ”Somnoroase păsărele” de Mihai Eminescu, li se va vorbi despre lebădă, vom organiza un atelier creativ prin care cei mici vor realiza prin tehnica colajului o lebădă și se va proiecta povestea digitală ”Rățușca cea urâtă”, o producție a Bibliotecii Municipale ”T Murășanu” Turda

De asemenea, secția pentru adulți a Filialei Oprișani a bibliotecii turdene organizează expoziția de carte MIHAI EMINESCU- 173 DE ANI DE LA NAȘTERE.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS