Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Comunicat - “Marea Unire. Unitate prin Artă”

Artă
Tools
Typography

În perioada 4 - 7 iulie 2018 la Turda se desfăşoară etapa națională a proiectului expozițional și concursul pentru elevi ”Marea Unire. Unitate prin Artă”, organizat de Muzeul de Istorie Turda  în parteneriat cu Muzeul de Artă ”Ion Irimescu” Fălticeni și Muzeul Județean ”Aurelian Sacerdoteanu” Vâlcea.

Vineri, 6 iulie 2018 ora 18, la Muzeul de Istorie Turda, str. B. P. Haşdeu, nr. 2 va avea loc vernisarea expoziţiei de artă plastică și premierea liceenilor câştigători la cele trei secţiuni: pictură, grafică/artă decorativă şi fotografie. Expoziția va rămâne la Turda până la sfârșitul lunii iulie, iar ulterior va fi itinerată în ţară după următorul calendar: 2–4 august, vernisarea expoziției și excursia elevilor la Fălticeni (grupul din Turda şi Râmnicu Vâlcea); 5–7 septembrie, vernisarea expoziției și excursia elevilor la Râmnicu Vâlcea (grupul din Turda şi Fălticeni).

Lansat de către Muzeul de Istorie Turda, proiectul - dedicat anului Centenar - își propune implicarea tinerilor din cele trei regiuni istorice în cunoașterea patrimoniului cultural din orașele natale şi conştientizarea valorii acestuia la nivel naţional şi european.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS