Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Felicitări! Patru dansatori de la Dans Sportiv Potaissa Turda au fost selecţionaţi pentru Lotul Naţional de Standard şi Latino al României

Sport
Tools
Typography

GHERMAN CATALIN - ONET OANA si SAROSI RARES - CRISAN MARIA sunt cele două perechi de dansatori ai Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, care au fost convocate la Lotul National de Standard si de Latino al Romaniei - iulie 2019.

Lotul National de Standard se va desfasura in perioada 8-12 iulie, la Reghin si va avea ca antrenori principali pe Genny Favero, Domenico Soale si Gioia Cerasoli (Italia) si antrenori secundari - antrenori desemnati de FRDS.

Lotul National de Latino americane se va desfasura in perioada 18-22 iulie, tot la Reghin, iar ca antrenori principali - Karina Rubio (Spania), Colin James (Anglia) si Holger Nitsche (Germania), precum si un corp de antrenori romani de top.

SAROSI RARES este din Campia Turzii, a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Pavel Dan si acum se pregateste pentru intrarea la liceu. Face naveta de 4ori pe saptamana pentru a se antrena. A fost semifinalist la Campionatul National pe sectiuni, sectiunea standard, categoria 14-15 ani.

CRISAN MARIA este din Turda si a absolvit clasa a VII-a la Sc. Ioan Opris, este partenera lui Rares. Ei nu sunt la prima participare la un lot national, specialitatea lor fiind sectiunea standard.

GHERMAN CATALIN este elev la Sc. Horea, Closca si Crisan Turda, in clasa a III-a si a fost finalist la sectiunea standard 6-9 ani si finalist la Campionatul National de 10 dansuri.

OANA ONET este eleva la Sc. Avram Iancu Turda, tot in clasa a III-a si face pereche cu Catalin. Ei nu au mai participat pana acum la un lot national, categoria lor de varsta fiind cea mai mica 6-9 ani, si anul acesta vor participa la ambele loturi, si cel de standard, dar si cel de latino americane.

Sportivii nostri se vor antrena alaturi de cei mai mari dansatori din tara, campioni nationali, campioni si vicecampioni mondiali si europeni, din acest motiv o consideram o onoare prezenta a 4 sportivi din clubul nostru la pregatirile lotului Romaniei.

Ne mandrim cu acesti copii, care reprezinta Turda si Campia Turzii la nivel national, cu rezultate bune si foarte bune, si speram, ca si cei din jurul nostru sa o faca!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS