Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesajul deputatului Mircea Irimie de Ziua Internaţională a Femeii

ALDE
Typography

Se spune că FEMEILE sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare în felul ei. Cred că existenţa lor face lumea posibilă. Există ca să renască viaţa, să o iubească şi să o crească, în virtutea calităţilor cu care au fost înzestrate de Dumnezeu.

Sensibile dar totodată puternice, de multe ori indecise dar în final hotărâte, indiferente uneori dar implicate până la suferinţă, FEMEILE merită să li se închine toate imnurile. Prin ELE şi pentru ELE, viaţa noastră prinde sens şi culoare, se împlineşte şi rodeşte.

În această zi de primăvară le celebrăm şi le dăruim simboluri (de la cele mai simple până la cele mai preţioase) ale iubirii, ale consideraţiei, admiraţiei şi respectului pe care le purtăm în sufletele noastre. A sărbători FEMEILE, înseamnă înainte de toate a le iubi, a le inţelege, a le recunoaşte meritele şi rolul determinant în toate aspectele vieţii, a ne bucura de prezenţa şi existenţa lor.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, le mulţumim, le urăm cu toata dragostea "LA MULŢI ANI!!!" fericiţi, cu sănătate, bucurii şi împliniri şi le dăruim acest buchet simbolic al aprecierii noastre!

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS