Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Wed, Dec
135 New Articles

Bucurie pentru copiii de la grădiniţa socială din Turda | VIDEO

PSD
Typography

La fel ca în anii anteriori, copiii de la grădiniţa de pe lângă centrul pentru persoane vârstnice “Acoperământul Maicii Domnului” au avut musafiri şi, ca întotdeauna, aceştia au fost mesagerii lui Moş Crăciun.

Dacă în anii anteriori mesagerii erau de la Compania de Apă Arieş, de această dată mesagerii au venit de la Partidul Social Democrat Turda.

Copiii nu s-au făcut de ruşine şi şi-au aşteptat oaspeţii aşa cum se cuvine. Ba chiar înainte de sosirea celor pe care îi aşteptau, cei mici făceau repetiţii împreună cu educatoarea Iuliana Sămărtinean, proaspăt consilier local din partea aceluiaşi partid.

Odată cu sosirea reprezentanţilor PSD Turda nu a lipsit “marea îmbrăţişare” după care copiii s-au aşezat frumos la locurile lor, pe scăunele, şi au început programul pregătit pentru “mesageri”.

Astfel, reprezentanţii lui Moş Crăciun s-au bucurat de colinde şi cântece de crăciun interpretate de micuţii de la grădiniţa socială, program în care s-au regăsit şi momente care aduceau cu tradiţiile poporului român cum ar fi Capra şi Ursul.

Efortul celor mici a fost răsplătit de cei întâmpinaţi cu programul artistic prin cadouri pe care mesagerii Moşului le-au adus în mod special pentru ei. În plus, invitaţii au primit şi daruri: mici brăduleţi din carton confecţionaţi de copii pentru invitaţii lor.

“Am venit şi anul acesta cu foarte mult drag la aceşti copii minunaţi” spunea preşedintele PSD Turda, la finalul activităţii, referindu-se totodată şi la cea care se ocupă de copii, profesor învăţământ preşcolar Iuliana Sămărtinean: “este foarte inimoasă, noi apreciem foarte mult activitatea dânsei, pe care p face aici şi acum, cu atât mai mult cu cât este şi consilier local care reprezintă învăţământul în Turda”.

Apreciind şi implicarea şi dăruirea preoţilor Vasile Ştiopei şi Sebastian Zăhan, primarul Turzii a încheiat: “Copiii sunt mulţumiţi, sunt fericiţi şi nu aş vrea să afirm că ne-am făcut datoria, ci am făcut o datorie de suflet pentru aceşti copii şi toţi de aici simţim - şi cred că şi dumneavoastră la fel - o bucurie deosebită când poţi dărui. Asta ne animă cel mai mult să dăruim acestor copii de sărbători ceea ce merită şi ceea c este mai bun pentru ei”. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS