Fri, Apr

Comunicat de presă PNL Turda: ”Solicităm ziariștilor un singur lucru: corectitudine profesională!”

PNL

În urma dezinformărilor apărute în 16 noiembrie în presa locală, organizația PNL Turda ține să facă o serie de precizări.

În primul rând, formula de organizare și conducere a PNL TURDA rămâne cea anunțată în ultima conferință de presă și nu se modifică.

În al doilea rând, PNL Turda este o organizație politică bine structurată, care are un plan de campanie electorală bine stabilit și care are un efectiv mare de membri și susținători.

Precizăm faptul că va exista, într-adevăr, o întâlnire la care va participa și domnul europarlamentar Daniel Buda. Este o activitate cât se poate de normală într-o perioadă de campanie electorală și ne bucurăm că avem toată susținerea domniei sale pentru ca Turda, prin PNL, să aibă un parlamentar care să-i reprezinte pozitiv interesele și proiectele de dezvoltare.

Mai menționăm faptul că jurnalistul local Ovidiu Bucur nu are niciun fel de contract de publicitate cu PNL Turda pentru această campanie electorală.

Deontologia profesională impune celor care doresc să practice cu adevărat jurnalismul să verifice cu maximă atenție sursele, înainte de a da verdicte gazetărești. Ne întrebăm, în aceste condiții, dacă din deontologie profesională domnul Ovidiu Bucur a ales să dezinformeze cetățenii și să atace PNL Turda o dată la câteva zile? Ca atare, îi solicităm domnului Ovidiu Bucur, în numele aceleiași deontologii profesionale, să își facă publice sursele de informare.

În urma comunicatului de presă emis de PNL Turda, prin care anunța suspendarea activității de campanie electorală pentru o perioadă de 3 zile, ne-am fi așteptat să ne fie respectată această decizie și să nu devenim ținta atacurilor de presă nefundamentate profesional.

Atacurile ”jurnalistice” la adresa PNL TURDA ne arată faptul că și competitorii noștri electorali ne recunosc valoarea și, plecând de la acest fapt concret, încearcă să ne afecteze imaginea.

În final, le garantăm turdenilor că vom face tot ceea ce este posibil pentru ca domnul Tudor Ștefănie să fie turdeanul care să reprezinte cu demnitate în Parlamentul României interesele cetățenilor Municipiului Turda.

PNL Turda