Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Guvernul trebuie sa continue finantarea Autostrazii Transilvania

Diverse
Typography

- comunicat -
Noul Guvern de tehnocrati al României, condus de Dacian Ciolos trebuie să asigure în bugetul de stat pe anul 2016 resursele necesare pentru finanțarea continuării lucrărilor la Autostrada Transilvania.

Realizarea acestui proiect este vitală pentru dezvoltarea economică a jumătății de nord a României. În cazul în care realizarea autostrăzii va fi din nou amânată, există riscul pierderii unor investiții importante, așa cum s-a întâmplat și în trecut. Parlamentarii ALDE Cluj vor susține alocarea resurselor necesare pentru finalizarea lucrărilor de pe tronsoanele dintre Gilău – Nădășel și Câmpia Turzii – Târgu-Mureș, dar și pentru continuarea lucrărilor de pe Autostrada Turda – Sebeș. De asemenea, deputații ALDE Cluj vor susține alocarea de resurse financiare pentru executarea lucrărilor de construcție de pe tronsoanele viitoarei autostrăzi care va asigura legătura dintre zona Clujului și frontiera de stat cu Ungaria.

"Cluj-Napoca a devenit un pol regional de dezvoltare în adevăratul sens al cuvântului. Însă rata de creștere a economiei locale este afectată în mod negativ de lipsa autostrăzilor care să facă legătura cu Occidentul și cu capitala României. Este inadmisibil ca în prezent să trebuiască să facem 12 ore cu mașina de pe platforma industrială din Jucu până la București", a declarat copreședintele ALDE Cluj-Napoca, Leonard Horvath.

"Construirea autostrăzilor aduce dezvoltare economică, nu doar pentru zonele prin care trece efectiv, ci pe o rază care poate atinge 150 – 200 de kilometri. Transilvania are nevoie de noi investiții, însă, la rândul lor, investitorii au nevoie de o infrastructură decentă. De aceea, consider că Guvernul are datoria să aloce banii necesari pentru realizarea Autostrăzii Transilvania", a declarat deputatul Mircea Irimie, copreședintele ALDE Cluj.

Biroul de presă ALDE Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS