Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

PSD Turda - Mesaj de condoleanţe adresat familiei fostului consilier Emil Molnar

Diverse
Typography

Astăzi, 6 decembrie 2015, am primit cu tristeţe vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a domnului Emil Molnar, prim-vicepreședinte al organizației Partidului Social Democrat Turda, om politic și consilier local, implicat activ în viaţa orașului de mai mult de douăzeci de ani.

Om credincios și sufletist, coleg și prieten, va rămâne în memoria turdenilor pentru dragostea și eforturile necontenite depuse prin munca lui pentru acest oraș și locuitorii lui. Emil Molnar a fost un om cu o personalitate distinsă și deosebită, un mare iubitor de oameni, iar dispariţia lui lasă un mare gol în viaţa politică turdeană. Nu-l vom uita niciodată.

În aceste momente de adîncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, sincere condoleanţe.

Dumnezeu să-l odihească în pace și să-i aibă în pază familia.

Președinte PSD Turda
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS