Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
98 New Articles

PMP Turda își anunță candidatul la Primărie! Obiectiv clar: câștigarea alegerilor!

PMP
Typography

Partidul Mișcarea Populară Turda și-a stabilit strategia pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an. În urma unor analize interne, pornite de la ideea că trebuie să câștigăm aceste alegeri, pentru a scăpa Turda de actuala clasă politică ce a adus nemulțumiri profunde cetățenilor și de lupta pentru propriile interese ale PNL și PSD, cu aliații  lor, am stabilit și candidatul pentru funcția de primar. 

Candidatul nostru este domnul Emil Moldovan, cadru didactic  apreciat și iubit de oameni, pentru profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă. Pentru a salva de la corigentă actuala clasă politică turdeană , avem nevoie de un cadru didactic onest!

Chiar dacă Partidul Mișcarea Populară Turda se află în sondaje la 10-12%, noi nu ne putem mulțumi cu această poziție, iar domnul Emil Moldovan are notorietatea necesară pentru ca, în scurt timp, PMP să-și atingă obiectivul, respectiv câștigarea alegerilor locale!

”Deși populația își dorește o schimbare, se pare că nu este suficient de pregătită pentru a face o schimbare radicală, cu un candidat tânăr, care nu a mai făcut politică, dar care nici nu are o notorietate atât de mare în momentul de față. 

L-am propus pe domnul Emil Moldovan pentru că dânsul este cunoscut si apreciat avand si experienta necesară. În plus, este singurul candidat care locuiește zi de zi în zona cartierului Oprișani, cel mai populat cartier al Turzii. Împreună, vom face o echipă care va câștiga alegerile locale în iunie 2016!

 Avem bune intenții, ne dorim foarte mult să facem ceva pentru Turda, știm ce avem de făcut, știm și cum să facem, mai trebuie doar să le explicăm turdenilor de ce trebuie să ne acorde încrederea de data aceasta. Așa să ne ajute Dumnezeu!”  –  Adrian Nap, președinte PMP Turda.

"Am auzit în unele organizații spunând: o să ne batem pentru locul II, o să ne batem pentru locul III.(...) Suntem un partid de câștigători, iar mentalitatea cu care intră în competiție trebuie să fie cea a învingătorului. (...) Vă cer la tuturor organizațiilor să vă fixați ca obiectiv câștigarea alegerilor locale. (...) Trebuie să plecați în această competiție cu ideea că voi sunteți câștigători"  -  Traian Băsescu, la recentul Congres al PMP.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS