Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Pacurariu – moment de stand-up nervosity | AUDIO

Agora
Tools
Typography
Prezent miercuri, 30 mai, la Luna cu ocazia lansării candidaturii lui Aurel Giurgiu la funcţia de primar al comunei, senatorului PD-L Iuliu Păcurariu pare să-i fi căşunat, dintr-o dată, pe ceva. Cel mai probabil pe noua guvernare care, pare-se, ar fi îndepărtat pedeleul de ciolan.
Simţindu-se nevorbit, Iuliu Păcurariu a ţinut morţiş să mai spună ceva la microfon. Mai cu pornire patriotardă, mai cu năduf, mai cu... cu ce i-a venit la gură, senatorul PD-L a început:
„...Partidul Democrat-Liberal, Guvernul Boc, Guvernutl Ungureanu, au tăiat salariile, au tăiat... v-au luat din pensii pentru că ei fură şi din cauză că ei fură la guvernare, din cauza asta nu mai rămân bani suficienţi pentru a vă rezolva problemele salariale a celor care lucrează în bugetul de stat. Acuma au ajuns la guvernare, da? Ei nu fură, ei sânt îngeraşi... sau aşa afirmă. Dar n-au bani. Unde-s banii? Dacă ei nu fură, înseamnă că au bani să vă mărească şi salariile, să vă refacă şi pensiile, şi să rezolve şi problemele sociale din România. Dau din colţ în colţ pentru că nu au bani, pentru că acei bani furaţi au fost, întotdeauna, o minciună, acei bani n-au existat niciodată şi asta este cauza pentru care astăzi... pe ca... pe... astăzi... nu pot să-şi realizeze promisiunile. Aş vrea să ştiţi un lucru: cum se cheltuie banii într-o primărie. Banii vin din bugetul de stat sau de la Consiliul Judeţean, intră-n trezorerie, iar primarul, ca să scoată banii de acolo, trebuie să facă nişte ac... un dosar care conţine o situaţie de lucrări dacă-i vorba de investiţie sau acte care... facturi care... se pun în aplicare pe baza unei legi, de exemplu ajutorul social pentru handicapaţi... Actele respective merg la trezorerie şi acolo se eliberează banii. Dacă cineva creează mereu impresia că un primar are o casă de fier pe care o deschide, bagă mâna, ia un pumn de bani şi face ce vrea cu ei, este cea mai mare minciună şi, în acelaşi timp, cel care vă spune aşa ceva e un mare ticălos. Deci nu am nicio reţinere să vă spun că timp de trei ani jumate aţi fost minţiţi de PSD şi PNL care vor să ajungă la guvernare acum, au sv... au... au minţit fără nicio responsabilitate pentru că ajunşi la guvernare (indescifrabil)... Acuma tu ai bani pentru că tu nu... tu nu-i... nu-i furi. Rezolvă-mi problemele! N-au de unde, pentru că au minţit. Au minţit de trei ani jumate”.
Aşa e, am redat un fragment (destul de mare) din discursul senatorului PD-L. Pentru conformitate (şi, poate, pentru a înţelege ce n-am înţeles noi) aveţi mai jos şi varianta cu strigături:

{mp3}2012/05/lunaPacurariu{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS