Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Acţiunea în zona străzii Margaretelor continuă

Aiţilop
Tools
Typography

Deoarece în urma informării transmise în legătură cu intervenţia poliţiei în zona străzii Margaretelor din Turda se preciza că “Pentru evitarea ieșirilor din locuințe fără un motiv întemeiat, un echipaj de poliție va rămâne în permanență în această zona din municipiu”, IPJ Cluj vine cu clarificări:

 În cursul zilei de ieri echipaje mixte de  politişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, împreună cu poliţişti locali, jandarmi şi militari, au continuat sa acţioneze integrat în zone ale municipiului Turda, unde existau suspiciuni că nu s-ar respecta normele legale în timpul stării de urgenţă. Se efectuează verificări ale zonelor din întreg municipiul iar în zonele pe care le semnalaţi patrularea echipajelor mixte a fost intensificată, fiind inclusă într-un itinerariu de patrulare, efectuat în acea locaţie la intervale scurte de timp. Ataşăm imagini ale verificarilor efectuate de poliţişti în cursul zilei de ieri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS