Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Jul
103 New Articles

A semnat ca primaru’ | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Expoziţia de la PNL, cea mai recentă dintre ele, parcă nu putea fi vitregită de prezenţa părţii pesediste a alianţei formate, întru câştig, la Turda, între social-democraţi şi liberali. Şi partea pesedisă a fost reprezentată de preşedintele organizaţiei, preşedintele organizaţiei de femei şi, cel mai important, candidatul la funcţia de primar.
Deci da, aşa este, Radu Stoica a semnat condica imaginară de prezenţă la vernisaj. Ghinionul său! Ce să-i faci, când eşti candidat la funcţia de primar, indicat este să prezinţi pe unde te cheamă că, doar, ce mare filosofie? Îţi pui o cravată, te prezinţi şi Doamne dă să nu trebuiască să vorbeşti. Mai ales dacă nu te pricepi.
Din nefericire, candidatului nu i-a ieştit eschiva: a trebuit să spună câteva cuvinte. Bănuind, totuşi, că nu asta a vrut să spună – dincolo de faptul că acceptăm neprofesionalismul în domeniu – varianta cea mai probabilă este că expertul în pictură din Radu Stoica a aţipit pentru o clipită. Şi acela a fost momentul fatal când Radu a vorbit despre tablouri: „din punctul meu de vedere, lucrările sunt pline de forme şi de culori”. Zi să mor io că aşa e! De forme sunt pline lucrările? Şi chiar şi de culori?! Dar ele, lucrările, fiind tablouri, cam de ce-ar putea fi pline? De balast?
Trebuie, însă, să recunosc că înţeleg atitudinea lui Radu Stoica în faţa evidenţei. Până şi eu, încă mă încăpăţânez să afirm, după părerea mea, că apa e udă. {mp3}2012/04/stoicaForme{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS