Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sun, Jul
97 New Articles

Senator plasator | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Prezent să vorbească despre problema Mechel la Câmpia Turzii, senatorul Alexandru Cordoş a îmbrăcat discursul de politician şi a vorbit. Pornit seminăvalnic, discursul se desfăşura, parcă, de la sine, senatorul Cordoş ajungând la punctul în care vorbea de un proiect existent la Cluj.
Şi cum vorbea, aşa, unde nu vede senatorul un bec pe jos. Grăbit fiind cu vorbele, a călcat pe el, rezultatul fiind că proiectul despre care făcea vorbire se numea „Nouă ne plasă de Cluj”. Evident că e o greşeală de năvală (a discursului) dar oare, în subtext, n-o fi fost şi o poziţionare demnitară vizavi de probleme comunitare scăpată ca o dumicătură printre dinţi? {mp3}2012/04/cordosPlasa{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS