Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Un viitor fără violență începe în școală - educăm pentru respect!

V. Ungureanu
Tools
Typography

Violența este un fenomen antisocial care nu ar trebui să existe nicăieri, dar cu atât mai puțin în structurile școlare. Cu toate acestea, tot mai dese sunt cazurile în care elevii sau profesorii cad pradă acestui flagel.

În acest context, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii a găzduit o ședință de lucru la care au luat parte toți directorii unităților de învățământ din zona Turda – Câmpia Turzii.

Tema ședinței, inițiată și coordonată de doamna Marinela Marc, Inspector Școlar General al Județului Cluj, a vizat tocmai modalitățile și strategiile de prevenire și combatere a fenomenelor de violență în școli și bullying.

Domnul primar, invitat la eveniment, a evidențiat importanța unei implicări comune părinte – profesor – autorități, pentru a ține acest fenomen cât mai departe de școlile noastre.

Toți cei prezenți la eveniment au manifestat receptivitate și o atitudine proactivă în gestionarea acestei situații nedorite.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS