Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

În ce ţară va studia cu bursă tânărul Theodor Romilă

Diverse
Tools
Typography

La vernisajul expoziţiei personale a tânărului Theodor Romilă, eveniment care a avut loc joi la galeria de artă “Valer Suciu” din Turda, amfitrionul expoziţiei, Cristina Oprea, a explicat că expoziţia va fi deschisă doar o săptămână şi asta cu un motiv cât se poate de concret.

Expoziţia durează numai o săptămână şi îl las pe Theo să spună de ce”, spunea Cristina Oprea explicând că a fost dorinţa lui Theodor Romilă ca vernisajul să fie pe 6 februarie.

Motivul, însă, l-a prezentat chiar tânărul artist turdean: “În data de 17 februarie voi pleca cu o bursă Erasmus în Italia. Voi Stusia la Milano timp de patru luni jumate, unde îmi voi continua parcursul artistic”.

Student în anul II la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Theodor Romilă a avut prima expoziţie personală la Turda, unde lucrările sale de grafică au impresionat publicul prezent la vernisaj, dar şi pe cei care au vizitat expoziţia în zilele următoare vernisajului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS