Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Echipa CyberPunk Robotics a Colegiului Național "Mihai Viteazul" Turda se remarcă tot mai mult în orașul nostru!

Diverse
Tools
Typography

Pentru echipa CyberPunk Robotics, săptămâna 30.01.2023-04.02.2023 a fost una plină de activități și de reușite!

Aceștia au invitat în laboratorul lor elevi din școlile gimnaziale „Avram Iancu" Turda și „Teodor Murașanu" Turda și de la Colegiul Național „Mihai Viteazul " Turda. Reprezentanții echipei de robotică le-au prezentat elevilor de gimnaziu activitatea lor. Aceștia au fost lăsați să conducă robotul și să se joace cu el. În ultima parte, au vizionat un video de prezentare a echipei, ce a trezit interesul invitațiilor, care și-au exprimat dorința de a face parte din echipa lor!

De asemenea, în data de 4 februarie, echipa CyberPunk Robotics a participat la demo-ul "4 Challenge Transilvania" de la Beclean.

Ei s-au clasat pe locul 3 din 19 echipe participante, reușind să câștige 5 din 6 meciuri jucate și să stabilească High Score-ul competiției de 2 ori.

Echipa nu ar fi reușit să obțină aceste performanțe fără îndrumarea mentorilor: Cristea Harrison, Pop Anamaria Andreea și Balmoș Gabriel.

Această competiție a însemnat un progres în pregătirea echipei CyberPunk Robotics pentru etapa regională!

Ne mândrim cu echipa CyberPunk Robotics a Colegiului Național "Mihai Viteazul" Turda și le urăm mult succes în continuare, la etapa regională și cea națională!!! 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS