Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

AMoS ED recrutează liceeni!

Diverse
Tools
Typography

Voluntariatul este o activitate din în ce în ce mai recunoscută la nivel național, conform articolului 2, (1) din legea 78/2014. Prin voluntariat, tinerii pot deprinde aptitudini și experiențe care le vor fi de folos în viitorul lor profesional. Voluntariatul îi ajută atât în dezvoltarea lor profesională cât și personală. 

Totodată, voluntariatul constituie un context potrivit pentru dezvoltarea personală și profesională a acestora, prin creșterea nivelului de încredere între indivizi, întărirea și diversificarea relațiilor sociale și conștientizarea rolului de cetățean activ. 

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) caută astfel de tineri dornici să își găsească chemarea prin voluntariat, în timp ce fac comunitatea din care vin, un loc mai bun. Tinerii în plină dezvoltare au nevoie de experiențe care să le ofere prilejul de a-și forma și consolida misiunea și viziunea personală sau profesională, explorând oportunități și extinzându-și orizonturile. Aceștia îți pot forma noi abilități  și competențe. Este o modalitate bună de a obține experiență în domeniul în care visează să activeze.

Activitatea organizației este structurată pe patru domenii profesionale, fiecare gestionând proiecte diferite:

  1. Departamentul de Resurse Umane este locul unde vei învăța cum să lucrezi într-un mod eficient cu oamenii și să contribui la bunăstarea lor. Dacă dorești să te perfecționezi în realizare de texte atractive, management și coordonarea persoanelor,acesta este locul potrivit pentru tine. 
  2. Departamentul de Relații cu Publicul este locul perfect pentru persoanele cu înclinație artistică. Dacă vrei să deprinzi competențe în crearea de design-uri grafice, sau realizarea și exitarea  de fotografii și video-uri uimitoare. 
  3. În Departamentul Financiar vei învăța să atragi și să administrezi eficient atât resursele financiare, cât și pe tine însuți. Dacă ești o persoană organizată, care pune baze pe stabilitate financiară, îți dorești să înveți să lucrezi cu instrumente financiare bugete, te așteptăm alături de noi. 
  4. Dacă ești genul de persoană practică care își dorește să învețe bazele programării, Departamentul Tehnic este locul în care poți face acest lucru într-un mod distractiv. Vino la noi în departamente și descoperă tainele tehnologiei. 

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe despre cum poți să îți găsești chemarea implicându-te într-unul dintre domeniile menționate mai sus, te așteptăm la evenimentul de recrutare care va avea loc în data de 18 septembrie 2021, la Teatrul Național „Aureliu Manea" din Turda începând cu ora 10:00. 

Înscrierile se pot face până în data de 17 septembrie, iar locurile sunt limitate, așa că nu rata șansa de a face parte din poveste și înscrie-te pe: www.amosed.ro/inscrie-te

Mai multe detalii despre evenimentul de recrutare se găsesc pe pagina de  Facebook AMoS ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania și Site: www.amosed.ro

#ErouÎnDevenire

Proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS