Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Campania ”Fă o bucurie cu o jucărie!” s-a încheiat. Mulțumim zecilor de donatori! (6-17 Decembrie 2021)

Social
Tools
Typography

După cum știți, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a dat startul de Moș Nicolae unei campanii umanitare de colectare de jucării și jocuri pentru copii care să fie donate în luna Decembrie 2021 unor copii din familii nevoiașe, campanie intitulată „Fă o bucurie cu o jucărie!”. Vineri, 17 Decembrie 2021, am încheiat această campanie și implicarea și donațiile comunității ne-au copleșit.

Mulțumim tuturor celor care v-ați implicat în această acțiune! Vă mulțumim pentru implicarea voastră, pentru fiecare gest, pentru fiecare parte de suflet pe care ați lăsat-o în această campanie! Nu există momente mai emoționante ca în campaniile umanitare, atunci când zeci, sute sau mii de inimi se deschid și oamenii aleg să nu ridice a nepăsare din umeri. Aleg să se implice, și nu oricum, ci împreună cu cei de lângă ei, conștienți că nu pot schimba mai nimic singuri, ci doar cu oameni mulți alături. Mulțumim vouă pentru toată inima pe care ați pus-o aici! Nu doar că gestul, energia și banii voștri vor schimba viața unor copii din Turda, ci tocmai pentru că ați dat cel mai bun exemplu care va pune în copii empatie, generozitate și sens.

Când am demarat campania umanitară, prima campanie umanitară organizată de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda (am fost parteneri la campanii umanitare organizate e alții până acum) nu ne-am gândit nicio clipă că vor fi atât de mulți donatori și atât de multe donații. Mulțumim David și Doina Șoproni, Diana Ionicioiu, Irina și Bianca Moldovan, mulțumim Cătălina Gîltan, mulțumim elevilor din clasa a V-a B de la Școala gimnazială ”Andrei Șaguna” din Turda, care, împreună cu diriginta lor, Prof. Monica Ciotlăuș, au venit să doneze, mulțumim Alina Mera și Olimpia Bogdan care ați adus donațiile colegilor voștri de la Școala gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” Turda, mulțumim elevilor de la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda conduși de Diana și Alin Miron, mulțumim, de asemenea, tuturor donatorilor care au dorit să rămână anonimi” ! Cu siguranță copiii la care ajung jucăriile și jocurile voastre vor fi mai fericiți! Să fiți mândri de voi! O parte din jocurile și jucăriile donate bibliotecii au fost donate în cadrul acțiunii „Pachetele lui Moș Crăciun” din cadrul proiectului Educațional Local ”Zâmbet de copil, o lume de poveste” derulată de ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU VOI, campanie la care biblioteca noastră este parteneră, o altă parte a fost dăruită în cadrul campaniei ”Și tu poți fi Moș Crăciun!” organizată de Organizația Studenților Farmaciști din Cluj-Napoca (OSF) în parteneriat cu Teatrul Național ”Aureliu Manea” Turda. O altă parte vor ajunge astăzi la Adăpostul de zi și de noapte pentru copii străzii din Turda, iar mâine o altă parte va ajunge la Școala Profesională Poiana- Turda și la copilașii de care se ocupă Direcția de Asistență Socială Turda.    

Daniela Deac, Șef Serviciu
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS