Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, Dec
131 New Articles

Primarul Cristian Matei - mesaj de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

Social
Tools
Typography

În urmă cu 28 de ani, în anul 1992, Organizația Națiunilor Unite a proclamat ziua de 3 decembrie ca fiind Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. De atunci, an de an, în întreaga lume promovăm un mesaj puternic, un mesaj cu o foarte mare semnificație și îndemn la egalitate.

Gândul meu merge astăzi spre toate aceste persoane care reprezintă o lecție de viață pentru noi toți, un exemplu de ambiție și voință! Rolul administrației locale este unul esențial în a vă asigura o viață mai bună, în a vă oferi un oraș accesibil și prietenos, iar noi facem tot ceea ce putem mai bun pentru voi!

Știu care sunt nevoile, știu care sunt problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și vă asigur că sunt alături de voi! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și tot ce e mai bun!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS