Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

A doua ediţie a Târgului de Crăciun organizat de şcoala “Ioan Bujor” a avut loc la Petreştii de Jos

Eveniment
Tools
Typography

În data de 18 decembrie  Școala Gimnazială “Ioan Bujor” Petreștii de Jos a organizat a doua ediție a Târgului de Crăciun, la Căminul Cultural Petreștii de Jos, unde au fost invitați părinții, locuitorii comunei și autoritățile locale.

Elevii, îndrumați de către profesorii școlii, au confecționat aranjamente și podoabe specifice Crăciunului.  

Activitatea a debutat cu un program artistic prezentat de către elevi, numit Povestea Crăciunului, în cadrul căruia au interpretat personaje și au colindat colinde vechi specifice zonei văii Hășdate.

Apoi, programul a continuat cu vânzarea aranjamentelor de iarnă și a altor produse adecvate evenimentului. Cu banii adunați vor fi recompensați elevii care se remarcă prin concursuri și activități extracurriculare.

Grupul de colindători (10 fete din clasele V-VIII), care a obținut locul I și a reprezentat școala la Festivalul-Concurs de Tradiții și Obiceiuri  „Ep. Nicolae Ivan”, ediția a VIII-a, 22 nov. 2018 și o elevă din clasa a IV-a, care a luat locul II la Concursul județean ,, Pe urmele Sfințiilor” 2018, la secția pictură au fost premiați cu suma de 50 lei fiecare din banii câștigați la Târgul de Crăciun.

Mihaela Morovan
director Şcoala Gimnazială "Ioan Bujor" Petreştii de Jos

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS