Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Social-democratii turdeni au primit colindatori

Eveniment
Tools
Typography

Ultima acţiune mai importantă din acest an a PSD Turda a avut loc miercuri, 23 decembrie, la sediul filialei turdene a partidului, cu începere de la orele 17.00.

Reprezentanţi ai conducerii PSD Turda, membri, simpatizanţi şi invitaţi - şi aici ne referim inclusiv la senatorul Alexandru Cordoş - au fost prezenţi, aşadar, în ajunul ajunului Crăciunului pentru a se bucura, într-o atmosferă de sărbătoare, de sunetul colindelor şi de venirea Moşului.

"Ca şi în fiecare an, ne face plăcere, înainte de Crăciun, să organizăm acest eveniment unde-i avem alături pe toţi copilaşii care, cred, au fost cuminţi, împreună cu părintele Zăhan, care o să ne încânte cu colinde" spunea Diana Moldovan - secretar al oragnizaţiei de femei a PSD Turda - pregătind, oarecum, momentul care urma.

Alături de Diana Moldovan se aflau şi preşedintele organizaţiei de femei - Gianina Ciobanca - precum şi preşedintele PSD Turda - Cristian Matei - acesta mulţumindu-i colegei Diana pentru implicare în derularea activităţii şi, urându-le bun venit tuturor, i-a invitat pe colindători să îi încânte pe cei prezenţi.

Într-adevăr, părintele Zăhan, însoţit de un grup de colindători, a dat tonul colindelor împreună cu un grup de copii - cuminţi - care îl aşteptau pe Moş Crăciun.

Evident, Moşul a venit şi, după ce a mai ascultat o colindă, i-a întrebat pe copii dacă părinţii au ascultat de ei. Majoritatea dintre cei mici - cu gândul la cadouri - nu s-au prins de jocul de cuvinte al Moşului şi au răspuns, într-un glas, "Daaaa!" ca, evident, să primească darurile aduse de Moş.

"Seria a doua" de colindători au fost un grup de copii de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda care au oferit un întreg recital presărat cu colinde şi poezii care transmiteau magia sărbătorilor de iarnă, în special a Crăciunului.

Cum era firesc, Moşul a avut daruri şi pentru cel de-al doilea grup de colindători care, la rândul lor, au fost răsplătiţi pentru momentul artistic oferit.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS