Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Împreună împotriva violenței domestice

Eveniment
Tools
Typography

Violența, în general, este un aspect al societății care nu ar trebui să mai fie prezent în comunitatea zilelor noastre. Cu atât mai mult, violența împotriva femeilor este un flagel infracțional și social care ar trebui să fie eliminat din societate.

Din raționamente precum acestea, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a desemnat ziua de 25 noiembrie drept Ziua Internațională Împotriva Violenței asupra Femeilor.

Pentru a marca într-un mod cât mai pregnant semnificația acestei zile,  Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează miercuri, 22.11.2023, între orele 12:00 - 14:00, o serie de manifestări cu privire la acest fenomen nedorit:

Teatru de stradă, susţinut de elevi de la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”  și de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, pe platoul de la intrarea laterală - sediul Primăriei Municipiului, str. Laminoriștilor, nr. 2,

Expunere de lucrări tematice realizate de elevi de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”  şi de la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” și  difuzarea de mesaje audio privind prevenirea violenței domestice,  pe platoul de la intrarea laterală - sediul Primăriei Municipiului, str. Laminoriștilor, nr. 2,

Marș de sensibilizare, informare, conștientizare a comunității din Câmpia Turzii privind violența domestică, derulat  pe trotuar, pe  traseul:

- str. Laminoriștilor, nr. 2 - intersecția str. Laminoriștilor cu str. Băii- traversare trecere de pietoni -  str. 1 Decembrie 1918, nr. 4.

Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la întreaga acțiune!

Activitățile fac parte din Campania  ”Împreună împotriva violenței domestice” derulată în perioada 21-29 noiembrie 2023 de către  Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Direcția de Asistență Socială,   în colaborare cu  Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu”,  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj - prin Complexul de  Servicii Sociale Câmpia Turzii, Liceul Teoretic „Pavel Dan” și Poliţia Municipiului Câmpia Turzii. De asemenea, toate școlile gimnaziale din Municipiu au fost invitate la eveniment, răspunzând pozitiv elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Avram Iancu.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS