Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

11 persoane aduse la spitalul turdean in urma accidentului de aseara

Eveniment
Tools
Typography

Nu mai puţin de 11 persoane au fost aduse aseară - luni, 26 august - în jurul orei 23.40 la centrul de primiri urgenţe al Spitalului Municipal Turda, toate victime ale unui accident de circulaţie produs cu câteva minute în urmă la ieşirea din Turda spre Cluj-Napoca.

Trei dintre aceste 11 persoane au avut nevoie de spitalizare în timp ce restul de opt persoane "au suferit conturzii uşoare şi după acordarea primului ajutor au fost îndrumate pentru supraveghere ambulatorie", spunea Anca Costea, în calitate de asistent medical principal, şef de unitate în cadrul Spitalului Municipal Turda.
Din cele trei persoane care au avut nevoie de spitalizare, una - o persoană de sex feminin - a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe numărul 1 din Cluj-Napoca întrucât starea sa era mai gravă, victima suferind traumatism cranio-cerebral acut, traumatism cranio-facial, fractură de piramidă nazală şi având şi o plagă transfixiantă a buzei superioare.
Celelalte două victime au rămas internate la spitalul din Turda. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a suferit un traumatism de umăr şi membru superior stâng (fractură) - fiind internat în secţia de chirurgie - şi o femeie în vârstă de 43 de ani a suferit o fractură de gambă dreaptă, fiind internată în secţia de ortopedie a spitalului turdean.
Numărul total al victimelor accidentuluide aseară de la ieşirea din Turda a fost de 12, una dintre victime decedând la locul accidentului.
Vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi fost persoana care a şi decedat, un tânăr care era în vârstă de 19 ani şi care, fără a poseda permis de conducere, conducea un autovehicul cu care s-a angajat într-o depăşire şi s-a izbit de un microbuz care circula regulamentar.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS