Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Tinerele talente s-au dat in spectacol la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Se poate spune că zilele Câmpiei Turzii – cea de-a XVI-a ediţie – au debutat, deja, pe 14 august, unul dintre elementele care a marcat începerea manifestărilor fiind şi festivalul tinerelor talente.

Organizat cu începere de la orele 17.00 la teatrul de vară de la Câmpia Turzii, festivalul a reunit tineri şi copii de toate vârstele care aveau câte un talent fie că era vorba de dans, fie de cântat. Chiar dacă mai existau voci care susţineau că, pe alocuri, manifestarea avea alură de concurs de falseturi, au fost copii şi tineri care au reuşit să impresioneze publicul format, în general, din rude şi cunoştinţe ale celor care urcau pe scenă dar şi din organizatori, oameni de ordine sau participanţi care fie îşi aşteptau rândul fie performaseră deja.
Dacă mai mult au atras atenţia, spre exemplu, Daciana Costantea (care la o vârstă fragedă a reuşit să culeagă diverse premii la competiţii de interpretare muzicală) sau Timeea (care a interpretat un dans indian şi care a şi participat la o competiţie de talente), printre cei care au mai urcat pe scena festivalului de la Câmpia Turzii s-au mai numărat şi reprezentanţi ai trupei de minorete Sweet Girls a Clubului Copiilor Câmpia Turzii, ai grupului vocal Melody al Clubului Copiilor Câmpia Turzii, ai clubului de canto Bella Musica, ai clubului de dans sportiv Danessa, ai clubului de dans No Name al Clubului Copiilor Câmpia Turzii, ai trupei Fly Dance sau Orza, care a interpretat mai multe piese acompaniat.
Pentru festivitatea de premiere, din partea administraţiei locale Câmpia Turzii au fost prezenţi viceprimarul Dorin Lojigan şi consilierul local Gheorghe Rece.
Viceprimarul Dorin Lojigan, în primul rând, le-a mulţumit tuturor că au avut răbdare să stea până la final (oare de ce le-a mulţumit că au stat până la final?) după care i-a felicitat pe copii „pentru prestaţia deosebită pe care au avut-o şi să sperăm că această ediţie va continua şi anul viitor”.
„Ne bucurăm că sunt atâţia tineri talentaţi la Câmpia Turzii”, spunea şi consilierul Gheorghe Rece, adăugând: „sperăm să fie şi mai mulţi, părinţii să aibă încredere în ei şi să-i încurajeze”.
Din partea celor doi – de fapt din partea Primăriei şi a Consiliului Local Câmpia Turzii – au primit diplome şi trofee clubul de canto Bella Musica, clubul de dans sportiv Danessa din Câmpia Turzii, trupa de minorete Sweet Girls şi trupa de dans sportiv No Name a Clubului Copiilor Câmpia Turzii dar şi grupul vocal Melody al Clubului Copiilor din Câmpia Turzii.
„Într-adevăr aceste premii aparţin şi copiilor care au evoluat astăzi pe această scenă pentru că sunt meritele noastre, dar sunt şi meritele copiilor dumneavoastră” spunea, după festivitatea de premiere, Dan Istrate atât în calitate de coordonator al clubului de dans Danessa, dar mai ales în calitate de prezentator al manifestării. Nu în ultimul rând, Dan Istrate s-a referit şi la părinţii celor care au evoluat pe scenă: „vă felicităm pentru că aveţi nişte copii minunaţi, nişte copii pe care o să-i avem mereu pe scenele municipiului nostru, dar şi pe scenele naţionale – de ce nu?”.

Mai multe imagini de la spectacol, AICI.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS