Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

153 de lampioane de lansat la Zilele Campiei Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Una dintre „surprizele” pregătite de administraţia locală de la Câmpia Turzii cetăţenilor municipiului cu ocazia celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii este şi lansarea de lampioane.

Sâmbătă, 17 august, la orele 23.00 – după concertul localnicei Andra – 153 de lampioane vor fi lansate la Câmpia Turzii, evenimentul fiind unul inedit pentru municipiu.
Solicitându-i-se să ofere mai multe detalii, Dorin Lojigan a răspuns din tot sufletul: „Nu!” continuând apoi cu „nu, v-am zis că este o surpriză, este o noutate. Sperăm şi ne rugăm ca vremea să fie bună, să nu ne încurce”. Întrebat despre numărul de lampioane care vor fi lansate, Dorin Lojigan a spus, în primă instanţă, că e vorba de un număr impar, ulterior completând informaţia: „153 de bucăţi vor fi lansate şi vor fi lansate de către Primăria Câmpia Turzii”.
Potrivit viceprimarului Câmpiei Turzii, ideea lansării de lampioane aparţine unuia dintre membrii comisiei cultural-artistice, Dorin Lojigan infirmând, totuşi, ideea potrivit căreia lansarea de lampioane – acestea fiind cumva specifice orientului – ar avea vreo legătură cu intenţia administraţiei de la Câmpia Turzii de a dezvolta relaţii cu provincia Shandong din China. „Este un eveniment care, am văzut, se practică şi pe la alte ocazii, în alte localităţi, este ceva frumos şi am zis că merită să facem o astfel de surpriză cetăţenilor din Câmpia Turzii”, a încheiat Dorin Lojigan.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS