Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Comuna Aiton isi sarbatoreste „Fiii Satului” pe 28 iulie

Eveniment
Tools
Typography

Fiii comunei Aiton sunt aşteptaţi la petrecere pe data de 28 iulie 2013. Aceasta este invitaţia pe care primarul comunei, Nicolae Făgădar, o face tuturor celor care au legătură cu comuna - fie că e vorba de cei care s-au născut în comună şi au plecat mai târziu, fie că e vorba de cei care au cunoştinţe, rude sau prieteni în Aiton.

Precizând că pentru viaţa culturală, pentru momentele de voie bună, de distracţie, de agremet, trebuie să se găsească resurse, Nicolae Făgădar îi invita pe caei care simt că sunt fii ai comunei să participe la seria de manifestări organizate pentru ei duminică, 28 iulie.
Totul începe la orele 10.00, cu slujbele oficiate de le orele 10.00 la cele trei biserici, după care, de la orele 14.00, distracţia va continua - de la orele 14.00 - la căminul cultural din satul Aiton.
Potrivit primarului comunei, pe parcursul zile sunt programate a se desfăşura mai multe activităţi, Nicolae Făgădar enumerând: "vor fi premiaţi veteranii de război, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, vom avea spectacol de muzică populară, muzică pentru tineri, muzică uşoară, dans, vom avea o gală de box profesionist organizată împreună cu Consiliul Judeţean Cluj".
Manifestările programate pentru 28 iulie 2013 se vor încheia cu "o horă a satului plus alte surprize", adăuga Nicolae Făgădar.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS