Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Incendiu la Iara. Două autospeciale solicitate pentru a stinge flăcările ce au cuprins acoperişul unei case

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineață, începând cu ora 4.50, două autospeciala pentru stins incendii au intervenit pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins acoperișul unei case, care în prezent nu era locuită, din localitatea Iara.

Operațiunile de stingere și limitare a efectelor negative ale incendiului au durat cca o oră. Au fost deteriorați cca 30mp din acoperișul casei, pompierii reușind să evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS