Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, Jul
309 New Articles

Şedinţă extraordinară la Turda pe 23 octombrie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 23 octombrie 2019, la orele 10.00, şedinţa fiind programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda.

Iată ordinea de zi:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2019.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea devizului general centralizator revizuit al proiectului Revitalizarea spaţiului pietonal din centrul istoric al municipiului Turda, construire autobază şi amenajare parcare de tip park&ride şi a devizelor generale, revizuite, ale investiţiilor componente.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Casei de Cultură a Municipiului Turda:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea programului de activităţi al Casei de Cultură a municipiului Turda, pentru perioada 1 iunie – 31 decembrie 2019, aprobat prin HCL nr. 102/23.05.2019.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS