Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

VIDEO | Mobilitatea urbană la Turda: Prima stradă avută în vedere e 22 Decembrie 1989

Administraţie
Tools
Typography

Pe pagina sa de facebook, primarul Turzii, Cristian Matei, anunţa că “În curând vom da startul lucrărilor din cadrul proiectului european de modernizare a celor 4 coridoare de mobilitate urbană Turda”, lucrări care “care se vor desfășura în perioada 2019 – 2022”.

Chiar mai mult, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, anunţa că “Prima stradă care va intra în reabilitare și modernizare completă, în acest an, este strada 22 decembrie 1989”.

De asemenea, precizările primarului sunt chiar mai optimiste: “În luna iunie vor ajunge și primele autobuze electrice” şi “Din luna decembrie 2019, STP își va încheia activitatea, iar transportul public va fi asigurat de compania Consiliului Local, cu cele 20 de autobuze electrice noi”.

Iată şi cum a găsit de cuviinţă administraţia turdeană să promoveze cele menţionate mai sus:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS