Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primarul Matei despre efectele deciziilor din trecut: “Pentru asta am plătit 15 miliarde şi suntem în proces cu alte 13 miliarde”

Administraţie
Tools
Typography

Prezent la şedinţa Consiliului Local Turda pe a cărui ordine de zi se aflau două proiecte de hotărâre ale cărui iniţiator era, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, s-a referit inclusiv la anumite decizii anterioare ale administraţiei turdene şi efectele pe care acestea le-au produs.

Spre exemplu primarul Matei amintea de un moment în trecut când anumite tronsoane de drum din municipiu erau în administrarea CNADNR apoi “printr-o lege ne-au fost date să le preluăm înapoi, la Consiliul Local Turda. S-a refuzat acest lucru şi pentru asta am plătit 15 miliarde” spune Cristian Matei.

De asemenea, primarul municipiului Turda a adăugat: “acum suntem în proces cu alte 13 miliarde, tot cu fostul CNADNR, pentru faptul că pe tronsoanele care nu au fost preluate s-au executat nişte lucrări care ne-au fost imputate”.

În legătură cu acest al doilea caz, primarul municipiului Turda spunea şi că “Am făcut notificare în instanţă, dar au câştigat ei şi acolo iar acum suntem la ultimul apel al nostru”, speranţa edilului turdean fiind că odată că recenta adoptare a celor două hotărâri locale în şedinţa din 15 februarie 2017 demersul ar putea fi oprit, administraţia turdeană sperând la scutirea plăţii celor 13 miliarde de lei vechi de care amintea primarul Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS