Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Alte fonduri europene pentru viitorul copiilor noștri

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul primar - Dorin Nicolae LOJIGAN - a semnat contractul de finanțare aferent obiectivului de investiții „Anvelopare imobil din strada Gheorghe Lazăr, Liceul Teoretic Pavel Dan”.

Aceasta era singura școală din Municipiul Câmpia Turzii care nu beneficiase de lucrări de reabilitare.

Obiectivul este finanțat din PNRR și are o valoare de 6.984.948,25 lei.

Prin implementarea acestuia, se va reabilita și se va anvelopa clădirea, vor fi înlocuite tâmplăriile și instalațiile electrice și de încălzire, vor fi montate panouri solare și fotovoltaice și se va monta o stație de încărcare a vehiculelor electrice.

Datorită acestor lucrări, se va reuși reducerea consumului de energie, la aproximativ 50% din valorile actuale, precum și o reducere a gazelor cu efect de seră cu aproape 75%. De asemenea, copiii care studiază în cartierul Șarât vor avea la dispoziție o școală reabilitată și un mediu de studiu curat și primitor.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS