Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Alo, Poliţia! Cetăţenii sunt tot mai nemulţumiţi! Unii au primit ameninţări...

Actualitate
Tools
Typography

Se pare că obligativitatea de a sta în casă este doar pentru o parte din cetăţeni, cei mai conştiincioşi şi care conştientizează eventualul pericol la care s-ar putea expune dacă ies din casă (potrivit spuselor autorităţilor), în timp ce pentru alţi cetăţeni izolarea e doar un concept foarte îndepărtat cu care nu par să aibă nimic de-a face.

Mai mult, tocmai dintre cei care nu respectă reglementerile date prin ORDONANŢĂ MILITARĂ emisă în timpul unei STĂRI DE URGENŢĂ sunt cei care consideră că sunt chiar mai presus de lege.

Unul dintre aspectele semnalate de unul din cititorii noştri este veşnica plimbare a celor care cotrobăie prin containere (în majoritate cetăţeni aparţinând unei etnii conlocuitoare), persoane care sunt mult mai predispuse la o posibilă contaminare şi, evident, contaminaţi fiind, la o răspândire a infecţiei.

Referitor la acţiunile - uneori întârziate şi în contra timp şi alteori ineficiente dacă nu chiar lipsesc cu desăvârşire în anumite zone ale oraşului - aşteptate ale poliţiei la Turda, cititorul nostru se întreba: “face cineva ceva şi cu astfel de noi personaje apărute în zonă? Se plimbă dintr-un tomberon în altul! Nimeni nu le face nimic! Vine poliția și îi trimite acasă, apoi revin iar! Trist că nu se circulă şi printre blocuri”.

Mult mai important! Pe lângă faptul că cetăţenii deja s-au săturat de tratamentul duplicitar practicat de autorităţi (unii sunt amendaţi şi alţii nici măcar nu sunt băgaţi în seamă de autorităţi) şi se simt nedreptăţiţi că ei respectă prevederile legale în timp ce alţii le ignoră total, mai grav este că cei care încearcă să facă o brumă de dreptate alertând autorităţile încep să se teamă, începe să le fie frică.

Mai exact, cititorul ne-a spus că a preferat să ne trimită fotografiile (care sunt vechi de o săptămână) decât să le posteze online pentru că se teme de ameninţări ale cetăţenilor din etnia de care spuneam şi asta în contextul în care cititorul nostru cunoştea un caz în care cineva ar fi postat online nişte fotografii de pe strada Tineretului - tocmai pentru a arăta autorităţilor că unii cetăţeni ignoră legea - şi a primit ameninţări: “Mai devreme mi-a spus o cunoștință că o persoană a pus pe contul său poze cu cei de pe Tineretului si a primit amenințări”.

Nu  intru cu nimeni în discuții! Eu am tot sunat la Poliţia Locală, au venit, bineînțeles, că nu i-a mai găsit în zonă... Doar pe unul l-a găsit... dar ăla mereu vine, de cel puţin 2-3 ori pe zi” mai spunea cititorul nostru exprimându-şi încă odată nemulţumirea: “Noi stăm în case de cel puţin două săptămâni, iar ei mișună pe străzi. Sper totuşi să ia şi ei măsurile un pic mai serioase! Azi 2 copii (n.r.: din etnie) erau la tomberoane. Tristă situația! N-au educație!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS