Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

CAA, partener de cinci ani consecutivi la evenimentul „ Apa – o prioritate mondiala”

Actualitate
Tools
Typography

Vineri, 21 martie la Colegiul Naţional „Emil Negruţiu" din Turda, s-a desfășurat concursul judeţean „Apa – o prioritate mondială", organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a apei.

Evenimentul a ajuns la a V-a ediţie, iar de cinci ani, chiar de la debutul activitatii, Compania de Apă ARIEȘ este partener, atât prin participarea la jurizarea proiectelor, cât şi la premierea participanţilor. Şi anul acesta CAA a oferit 4 premii câştigătorilor Concursului de pictură cu tema APEI şi a acordat 22 de premii elevilor care şi-au prezentat proiectele. Fiecare echipă, coordonată de către un profesor, a făcut prezentări originale, tratând diferit subiectul APEI. Seriozitatea şi originalitatea au fost remarcate de juriu, acesta notând şi clasificând proiectele obiectiv şi explicând fiecărui participant motivele pentru care au obţinut punctajele.
Concursul a fost organizat de: Primăria şi Consiliul Local Turda, Colegiul „Emil Negruţiu" şi Societatea Culturală Filarmonia.

caaZiuaApei2

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS