Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

O echipa Antena 3 a vizitat Salina Turda | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Echipa Antenei 3, compusă din Andrea Popa - reporter - şi Adrian Comăneci - jurnalist, operator imagine - au venit la Salina Turda şi au realizat un reportaj.

Motivul vizitei Antenei 3 la Salina Turda a venit în urma apariţiilor Salinei în revista Business Insider, ca fiind CEL MAI FRUMOS LOC SUBTERAN DIN LUME şi, de asemenea pentru apariţia recentă în revista Smithsonian care scrie despre Salina Turda că reprezintă "un motiv în plus pentru a vizita România" (potrivit site-ului smithsonian.com), şi ilustrează materiale în care recomandă acest obiectiv cu o serie de fotografii realizate de-a lungul timpului.
Echipa Antenei 3 a fost primită din partea Salinei de către Cristian Matei - preşedinte CA, Vasile Tot - director general, Gianina Ciobanca - consilier marketing şi Paul Bothăzan şi Arpad Nemes, ambii ghizi turistici.

{gallery}2014/140328salinaA3{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS