Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Cu ce rezultate au venit dansatorii turdeni de la Brasov | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 22-23 martie a avut loc, la Braşov, cea de-a XVI-a ediţie a Cupei Braşov la dans sportiv, competiţie la care clubul de dans sportiv Potaissa Turda a participat cu trei perechi şi un arbitru.

Faptul că la competiţie au participat 473 de perechi din toată ţara, a făcut din Cupa Braşov una dintre competiţiile cele mai grele din ultima perioadă.
Rezultatele obţinute de dansatorii turdeni şi secţiunile la care aceştia au particat sunt:

Calificare în finală:
Clasa D 16-35 ani - Moldovan Cornel şi Miron Oana - locul 4
Open Basic 16-35 ani latino - Moldovan Cornel şi Miron Oana - locul 6
Clasa E 16-35 ani standard - Joldes Stefan şi Pop Alexandra - locul 5

Semifinala:
Clasa D 14-15 ani - Szekely Bogdan şi Pastor Izabela - locul 9
Clasa E 16-35 ani latino - Joldeş Ştefan şi Pop Alexandra - locul 9

De asemenea, în 5 aprilie la sala de sport a Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" din Turda va avea loc ce de-a XIX-a ediţie a Cupei "Potaissa" la dans sportiv, începand cu orele 10.00, deschiderea oficială având loc la orele 19.00.

dansAfis

{gallery}2014/140326dans{/gallery}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS