Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca - Evaluarea activităţii pe anul 2022

Actualitate
Tools
Typography

Pe parcursul anului 2022, personalul aeronavigant al unității a executat un număr de 423:29 ore  de zbor cu elicopterele aflate în dotarea I.G.Av., îndeplinind misiuni de zbor în deplină securitate aeronautică.

În cadrul punctelor de operare aeromedicale din ţară, personalul aeronavigant al unităţii a executat un număr de 249:04 ore de zbor în misiuni S.M.U.R.D în anul 2021.

Piloţii Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au executat un număr de 64:56 ore de zbor în misiuni operaţionale în sprijinul altor structuri din cadrul M.A.I., făcând parte din echipajele de zbor ale aeronavelor din dotarea I.G.Av..

În ceea ce privește instruirea în zbor în 2022, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca s-au instruit în zbor 109:29 ore pentru menţinerea sau obţinerea calificărilor şi specializărilor necesare pentru activitatea de zbor.

În anul 2022, personalul din Centrul Operaţional al unităţii a desfăşurat toate activităţile specifice de asigurare, informare, coordonare şi control ale zborurilor în condiţii de maximă securitate în contextul naţional al activităţii aeronautice, acestea concretizându-se în 10791 coordonări radar ale aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., care au executat misiuni în zona de responsabilitate a unităţii dar şi a I.G.Av..

Asigurarea meteorologică a fost realizată în anul 2022 prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, ce au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 921 misiuni de zbor şi starturi de instruire.

Relaţii Publice
Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS