Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Sun, May
231 New Articles

Mai multe zone din Turda fără apă, din cauza unei avarii produse de cei care efectuează lucrări

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 12.04.2021, între orele 17:00 -  20:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate in cartierele:

  • Micro 1 (Strada Calea Victoriei partea dreapta, de la intersecția cu str. Fabricii, sens de mers spre Câmpia Turzii)
  • Micro 2
  • Micro 3
  • Poiana

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Calea Victoriei la intersecție cu strada Mihai Viteazu.

Avaria a fost produsă de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectuează lucrări în zona cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud"(CL6), aferent "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020,,

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS