Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

CAMPIA TURZII: Colecteaza DEEE-uri si castiga la tombola!

Actualitate
Tools
Typography

Şi în acest an Compania de Salubritate de la Câmpia Turzii organizează o campanie de colectare a DEEE-urilor (deşeuri de echipamente electrice şi electrocasnice) urmată de o tombolă la care pot participa toţi cei care duc un astfel de deşeu la punctele de colectare.

În acest an, campania s-a extins şi are loc în mai multe puncte. astfel, spre deosebire de anul trecut, în acest an puncte de colectare există la sediul Companiei de Salubritate (de pe strada Griviţei nr. 8A), în Piaţa Mare pe strada Parcului dar şi la sediul Primăriei Viişoara precum şi la sediul primăriei Tritenii de Jos.
Campania are loc într-o singură zi - sâmbătă, 5 octombrie 2013 - între orele 09.00 şi 14.00, extragere tichetelor participante la tombolă având loc în aceeaşi zi, de la orele 15.00, în sala mică a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu".
La tombolă pot participa toţi cei care duc la punctele de colectare un deşeu din categoria precizată mai sus şi pentru fiecare produs colectat persoana primeşte un tichet de tombolă pe care este trecut numele, adresa şi numărul de telefon al persoanei, fiecare tichet având un număr trecut într-un centralizator.
De asemenea, pentru deşeurile mari şi grele, compania de Salubritate oferă cetăţenilor posibilitatea de a suna la un număr de telefon şi a chema o maşină a companiei care să efectueze transportul deşeului respectiv, numărul de telefon care poate fi apelat în acest sens fiind 0755-074102.
Premiile care pot fi câştigate la tombola din acest an sunt: smart-phone, GPS, tabletă, robot de bucărtărie, storcător de fructe, sistem audio 2.1, ondulator de păr şi filtru de cafea.
Întrebat de ce nu se poate organiza o campanie şi fără a se acorda neapărat premii, directorul Companiei de Salubritate Câmpia Turzi, Ioan Şandru, spunea: "din analiza pe care noi am făcut-o am observat că rezultatele vin mult mai bine şi se adresează un pic segmentuluide tineret, foarte mulţi tineri îşi doreşte o tabletă sau, ştiu eu, un smart-phone sau GPS", directorul adăugând că, oricum, "Compania de Salubritate are obligaţia de a colecta zilnic - în toate cele 365 de zile ale anului - DEEE-uri; societăţile comerciale nu ţin un deşeu pentru că aşteaptă tombola...".
Şi în acest an, campania de colectare a DEEE-urilor a fost organizată de Compania de Salubritate Câmpia Turzii împreună cu Primăria Câmpia Turzii şi câţiva voluntari.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS